ДОБРИ В ПРОФЕСИЯТА

 
Един от най- вълнуващите празници за нас е празникът  “Добри в професията“,  в който учениците от Професионална техническа гимназия “Джон Атанасов”  представят и демонстрират специалностите в които се подготвят. Този ден е особен - изпълнен с радостни вълнения и с хубави пожелания.
Денят на професионалното обучение е ден, който отличава Професионална техническа гимназия “Джон Атанасов” от останалите училища в град Кюстендил.
Професионалната подготовка е много важна за човека, търсещ своето призвание и любима професия. Тя му дава възможност да усвои тънкостите в областта от по-ранна възраст, а това е важно за развитието на неговите умения и качества. От професионалното обучение, може би един ден ще зависят висините на неговата кариера и реализацията му като личност и професионалист.
    Празникът “Добри в професията“ е и ден на отворени врати за ПТГ “Джон Атанасов“. Канят се ученици от основните училища в град Кюстендил, директори, ръководители на предприятия, приятели и бивши ученици на гимназията.

 

: ДОБРИ В ПРОФЕСИЯТА